Tutustu hankkeisiimme

Design Forum Finland osallistuu aktiivisesti erilaisiin kotimaisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin. Teemme niiden kautta yhteistyötä monenlaisten toimijoiden kanssa ministeriöistä muotoiluorganisaatioihin, suunnittelupalvelujen tarjoajiin ja yrityksiin.


Käynnissä olevia hankkeitamme

Valmennus: Tulevaisuuskestävä liiketoiminta

Design Forum Finlandin suosittujen valmennusten sarja jatkuu. Nyt aiheena on tulevaisuuskestävä liiketoiminta ja kohteena kasvua ja kansainvälistymistä hakevat suomalaiset pk-yritykset.

Circular Design for Business

Verkkokurssin tavoitteena on kasvattaa luovien alojen, erityisesti muotoilualan yritysten osaamista ja roolia kestävässä muotoilussa ja kiertotaloudessa.

Kuvituskuva ekohanke

DeCo – Design Collaboration for Sustainable Business

DeCo aims to improve local,regional and national development policies through exchange of experience and capacity building in circular and sustainable design, production and manufacturing.

Kohti ekosysteemiä – Muotoilun kenttä muuttuvassa maailmassa

Mistä kaikesta muotoiluala koostuu? Muotoiluintensiivisiä yrityksiä, muotoilupalvelujen tuottajia, erilaisia tuki- ja ammattiorganisaatioita, museoita, oppilaitoksia ja mediaa.

Uusi pohjoismainen muotoilun ja arkkitehtuurin yhteistyöverkosto edistämään vihreää siirtymää

Pohjoismaiset muotoilun ja arkkitehtuurin kansalliset toimijat vahvistavat yhteistyötään vihreän siirtymän nopeuttamiseksi.

Tavoitteet

Tietoa ja osaamista

Saada uutta tietoa ja osaamista yritysten käyttöön.

Toimintakonsepteja

Edistää yritysten liiketoimintaa mm. uusien toimintakonseptien avulla.

Uusia yhteyksiä ja verkostoja

Luoda yhteyksiä ja verkostoja erilaisten toimijoiden välille.

Aiempia hankkeitamme

Tutustu Circular Design -pilottivalmennukseen, uusiin pakkausmateriaaleihin liittyvään HerääPahvi!-hankkeeseen, kiertotalousperusteista muotoilua edistäviin SustaiNordic- ja EcoDesign Circle -hankkeisiin sekä kuluttajien muuttuviin asenteisiin keskittyneeseen Stuff in Flux 2 -tutkimukseen.

Blogeja ja uutisia

Kaikki ajankohtaiset

Keitä ovat kiertotalouden kuluttajat?

AsiakasymmärrysKiertotalous

Arvoketjukehittäminen vie kohti kiertotaloutta 

KiertotalousKilpailukyky