Design Forum Finland Awards

Design Forum Finlandin muotoilupalkinnoilla halutaan vahvistaa yritysten kilpailukykyä ja tuoda esille Suomen parasta muotoiluosaamista.


Muotoiluosaaminen lähtee käyttäjän tuntemuksesta ja saa muotonsa toimivuudesta, materiaalin tuntemuksesta ja korkeasta ammattitaidosta. Palkituiksi voivat tulla muotoilua käyttävät yritykset, kokeneet muotoilijat ja nuoret muotoilijalupaukset sekä yhteiskunnallisesti muotoilun hyväksi ansiokasta työtä tekevät tahot.

Design Forum Finland Awards on palkintokokonaisuus, joka kokoaa yhteen Design Forum Finlandin jakamat muotoilupalkinnot. DFF Awards -kokonaisuuteen kuuluvat Vuoden nuori muotoilija -palkinto, Kaj Franck -muotoilupalkinto ja Fennia Prize -muotoilukilpailu ovat toistaiseksi tauolla. Palkintoja ja kilpailuja kehitetään ajankohtaisemmiksi ja vastaamaan tämän päivän toimintaympäristöä. Fennia Prize

Fennia Prize palkitsee yrityksiä muotoilun laaja-alaisesta käytöstä.

Kaj Franck -muotoilupalkinto

Kaj Franck -muotoilupalkinto on tunnustuspalkinto, jonka saaja tuo näkyväksi muotoilija Kaj Franckin työn henkeä ja periaatteita.

Vuoden nuori muotoilija

Vuoden nuori muotoilija on kannustuspalkinto, jonka tarkoituksena on tukea nuoria muotoilijoita tinkimättömässä ja omaleimaisessa työskentelyssä.

Estlander-mitali

Estlander-mitali annetaan merkittävästä työstä muotoilun hyväksi.