Liity jäseneksi!

Haluatko kasvattaa yrityksesi kilpailukykyä? Tule mukaan Design Forum Finlandin laajaan yhteistyöverkostoon ja liity jäseneksi! Jäsenemme ovat kasvuhaluisia ja kestävästä liiketoiminnasta kiinnostuneita suomalaisia yrityksiä ja organisaatioita. Pääset myös vaikuttamaan toimintaamme ja siten edelleen muotoilualan kehitykseen.

Jäsenenämme saat

Valmennuksia

Jäsenille suunnattuja valmennuksia ja koulutuksia

Kumppaneita

Ainutlaatuisen verkoston tuen

Uusinta tietoa

Vain jäsenille tarkoitetun uutiskirjeen

Sparrausta

Neuvoja, kuinka edetä muotoilun hyödyntämisessä

Design Forum Finlandin jäsenyys kertoo yrityksesi vahvasta halusta kehittää liiketoimintaa ja osaamista niin kiertotalousperusteisen ja kestävän muotoilun kuin brändin tai asiakaskokemuksen osalta.

Jäsenedut

Design Forum Finland tarjoaa jäsenilleen oivallisen foorumin yhteistyöhön ja verkostoitumiseen. Jäsenenä saat monenlaisia etuja, kuten valmennuksia, oppaita ja julkaisuja sekä asiantuntija-apua. Lisäksi pääset veloituksetta osallistumaan koulutuksiimme ja webinaareihimme. Jäsenyrityksenä pääset osaksi vahvaa osaamisverkostoa ja yhteisöä, jossa voit matalalla kynnyksellä lähestyä muita jäsenyrityksiä tai kysyä neuvoa Design Forum Finlandin tiimiltä.

Tervetuloa mukaan verkostoon!

Jäsenenä pääset mukaan Design Forum Finlandin ainutlaatuiseen yhteistyöverkostoon. Löydät yrityksesi tai organisaatiosi liikevaihtoon perustuvat jäsenmaksut alta. Linkistä pääset täyttämään jäsenhakemuksen, jonka perusteella Suomen Taideteollisuusyhdistyksen hallitus hyväksyy uudet jäsenet.

Lisätietoa

Vuonna 2023 jäsenmaksujen määräytymisperuste on muuttunut liikevaihtoon suhteutetuksi.

Yrityksen liikevaihto – jäsenmaksun suuruus / vuosi:
Non profit: 300 €
< 1 milj.: 275 €
1­–5 milj.: 575 €
5­–10 milj.: 975 €
> 10 milj.: 1 975 €

Kannatusjäsenyydet:
Silver 5 000 €
Gold 10 000 €

(jäsenmaksujen ALV 0 %)

Jäsenyys-sivun kuvat ovat DFF Awards -palkituilta jäseniltämme: Framery Oy: työtila ja Woodio Oy: pesuallas.

Kuva vasemmalla: Fyra / David Jacob

Tutustu jäseniimme

Design Forum Finlandin jäseninä on muotoilualaa lähellä olevia yrityksiä ja organisaatioita – niin valmistavaa tuotantoa, palveluyrityksiä ja muotoilu- ja luovia palveluja tarjoavia toimistoja kuin kolmannen sektorin toimijoita.

Sanna Lahovaara

Talous- ja hallintopäällikkö

044 761 7717

Haluatko lisätietoja jäsenyydestä tai apua esimerkiksi hakemuslomakkeen täyttämisessä? Ota yhteyttä!