Kauppa on monessa mukana

Ekstrajakso Circular Design -podcastsarjaamme on julkaistu! Sarjassa kiertotalouden ja muotoilun asiantuntijat keskustelevat aikamme suurimmasta markkinamurroksesta ja siitä, mitä se tarkoittaa yrityksille.

Kauppa on monessa mukana: ala kattaa lukuisten eri palveluiden tuottamisen lisäksi tuotteiden myynnin tai liisauksen laakereista hydrauliikkaan, silmälaseista kirjoihin, huonekaluihin ja kulutustavaroihin. Jokaisella meistä on asiakkaana kosketuspintaa kauppaan. Mitä kaupan alalla tapahtuu nyt kiertotalouden näkökulmasta? Ja ennen kaikkea: mitä tulisi tapahtua, jotta alan toimijat säilyttävät kilpailukykynsä, kun koko EU marssii kohti kiertotaloutta? Studiossa keskustelevat Sari Tasa / Työ- ja elinkeinoministeriö, Marja Ola / Kaupan liitto, Yolanda Potrykus / Ruohonjuuri sekä Anne Raudaskoski / Ethica.

Podcastit ovat osa Circular design – kehityspolku kohti kiertotaloutta -valmennusohjelmaa, joka on Strategisen kiertotalousohjelman toimenpide. Sen toteutuksesta vastaavat ympäristöministeriön ohjaamana Design Forum Finland ja Ethica Oy.