Webinaari: Miten tehdä kiertotaloudesta bisnestä?

13.12.2023

Online

Yritykset ovat juuri niin kestäviä kuin niiden tarjoamat tuotteet ja palvelut. Mutta kuinka kurssi muutetaan kohti kestävämpää liiketoimintaa? Webinaarissa Impaktlyn toimitusjohtaja Mia Folkesson  ja designtiimin johtaja Emma-Sofie Kukkonen neuvovat tien, jolla edetään kiertotalouden mukaiseen liiketoimintaan muotoilun avulla.

Kaikki alkaa kiertotalousstrategiasta ja tavoitteiden määrittelystä. Niiden perusteella valitaan omaan bisnekseen sopiva kestävä liiketoimintamalli, jota sitten testataan ja arvioidaan ennen käyttöön ottoa. Webinaarissa esitellään eri malleja ja strategioita ja kerrotaan, kuinka niitä voi arvioida tukemaan valintaa. Webinaarin aihe on yksi teemoista, joista Design Forum Finland julkaisee oppaan syksyn aikana.

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin täällä.

Mia Folkesson

Toimitusjohtaja, Impaktly

Mia Folkeson on kokenut liiketoiminnan kehityksen ammattilainen ja auttaa yrityksiä muokkaamaan liiketoimintamalleja digitalisaation ja kestävän kehityksen ajamissa disruptioissa, sekä suunnittelemaan tarvittavaa muutosmatkaa. Mia on Impaktly Groupin toimitusjohtaja ja Tesin hallituksen jäsen.

Emma-Sofie Kukkonen

Design Team Lead, Impaktly

Emma-Sofie Kukkonen on palvelumuotoilija ja tuo asiakas-, työntekijä- ja kumppaninäkökulmaa uusien liiketoimintamallien kehitykseen sekä auttaa yrityksiä kasvattamaan kyvykkyyksiä kokeilujen kautta. Emma vetää Impaktlyn vastuullisuusmuutoksen muotoiluun keskittyvää tiimiä.