Webinaari: Ekosuunnitteluasetus – mitä, kenelle, milloin? 

15.11.2023

Online

Uusi ekosuunnitteluasetus astuu pian voimaan ja laajenee koskemaan uusia sovellusaloja. Suurimmat muutokset tulevat olemaan perusteellisempi kiertotalouden huomiointi, tuotteilta vaadittava digitaalinen tuotepassi ja myymättömien tuotteiden hävitystä koskevat uudet vaatimukset.

Design Forum Finlandin webinaarissa erityisasiantuntija Eriika Melkas työ- ja elinkeinoministeriöstä kertoo ekosuunnitteluasetuksen sisällöstä ja sen vaikutuksista uusien tuotteiden suunnitteluun. Voit esittää etukäteen kysymyksiä ekosuunnitteluasetukseen liittyen – mitkä sen vaikutuksista mietityttävät oman liiketoiminnan kannalta tai omaan työhön liittyen? 

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin täällä. Samalla lomakkeella voit lähettää kysymyksesi ennakkoon webinaarin puhujalle.

Eriika Melkas

Erityisasiantuntija, työ- ja elinkeinoministeriö

Eriika Melkas toimii erityisasiantuntijana työ- ja elinkeinoministeriössä. Hänen vastuualueeseensa kuuluvat energiaan ja ilmastopolitiikkaan liittyvät asiat. Hän johtaa Suomen osallistumista EU:n säädösneuvotteluihin, joissa sovitaan uusista kestävästi valmistettujen tuotteiden ekosuunnitteluvaatimuksista.