Circular Design -podcast: Kauppa on monessa mukana

Asiaa kiertotaloudesta ja muotoilusta: Circular design -podcasten sarjassa kiertotalouden ja muotoilun asiantuntijat keskustelevat aikamme suurimmasta markkinamurroksesta ja siitä, mitä se tarkoittaa yrityksille. Tässä ekstrajaksossa puhuteen kaupan alasta.

Kauppa on monessa mukana: ala kattaa lukuisten eri palveluiden tuottamisen lisäksi tuotteiden myynnin tai liisauksen laakereista hydrauliikkaan, silmälaseista kirjoihin, huonekaluihin ja kulutustavaroihin. Jokaisella meistä on asiakkaana kosketuspintaa kauppaan. Mitä kaupan alalla tapahtuu nyt kiertotalouden näkökulmasta? Ja ennen kaikkea: mitä tulisi tapahtua, jotta alan toimijat säilyttävät kilpailukykynsä, kun koko EU marssii kohti kiertotaloutta? Studiossa keskustelevat Sari Tasa / Työ- ja elinkeinoministeriö, Marja Ola / Kaupan liitto, Yolanda Potrykus / Ruohonjuuri sekä Anne Raudaskoski / Ethica.

Podcastit ovat osa Circular design – kehityspolku kohti kiertotaloutta -valmennusohjelmaa, joka on ympäristöministeriön strategisen Kiertotalousohjelman toimenpide. Ohjelmaa toteuttamassa on myös Ethica Finland.