No BullSh*t!

12.9.2023

Pikku Finlandia, Karamzininranta 4, 00100 Helsinki.

No Bullsh*t! 2023 kokoaa yhteen yritysten omistajat ja ylimmän johdon keskustelemaan vastuullisuudesta, joka on erottamaton osa itse liiketoimintaa. Tapahtuma antaa käytännön työkaluja vastuullisuuden johtamiseen ja sen vaikutusten mittaamiseen. Se myös kartoittaa kovimmat kestävyyshaasteet ja -mahdollisuudet.

Vuonna 2023 No Bullsh*t! -tapahtuman teemana on sosiaalinen kestävyys ja vaikuttavuus. Työvoimapula on yksi keskeisimmistä kasvun esteistä juuri nyt. Tapahtumassa haemme ratkaisuja haasteeseen muun muassa monimuotoisuuden ja työhyvinvoinnin kehittämisellä. Vihreän siirtymän liiketoimintamahdollisuudet ovat jo useimmille tuttuja, mutta myös sosiaalisen vastuun innovaatiot luovat kasvua ja vaikuttavuutta.

Moni suomalainen yritys on sosiaalisen kestävyyden kehittämisen saralla vielä alkuvaiheessa. Tapahtuman tavoitteena on kannustaa yrityksiä kestävään ja entistä vaikuttavampaan liiketoimintaan, jakamaan ajatuksiaan ja kokemuksiaan sekä auttaa solmimaan uusia kumppanuuksia. Tapahtuma pureutuu yritysten sosiaalisen vastuun ja vaikuttavuuden teemoihin keynote-puheenvuorojen ja case-esimerkkien kautta.

No Bullsh*t!-tapahtuman järjestävät yhteistyössä Perheyritysten liitto, Elinkeinoelämän keskusliitto EK – Confederation of Finnish Industries, Keskuskauppakamari (Finland Chamber of Commerce), FIBS, Business Finland ja Design Forum Finland.

Lehdistötiedote 11.9.2023

Tapahtuman verkkosivuille.